Manavgat Yağlı Güreşleri’nde yeğeni İlker Durmuş’un güreşinde verilen karara büyük tepki gösteren ve sonrasında diskalifiye edilen Ali Gürbüz’ün cezası belli oldu.
21.05.2025 - 08:09
YAYINLANMA23.05.2025 - 08:53
GÜNCELLEMETürkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Disiplin Kurulu’na sevk edilen Ali Gürbüz, 7 Haziran’a kadar men cezası aldı. Gürbüz, aldığı bu cezayla birlikte Yağlı Güreş Ligi’nin ikinci ayağı olan Gaziantep Şahinbey güreşleri olmak üzere Kaş, Akhisar, Merkezefendi, Balya, Terme, Havza gibi önemli organizasyonlarda çayıra inemeyecek.
Yaşadıklarının ardından sosyal medyadan açıklamada bulunan Ali Gürbüz, “Yeğenim İlker’in güreşinde verilen hakem kararını duygusal bir refleksle kabul edemedim. O anın etkisiyle fevri bir davranışta bulundum ve haklıyken haksız duruma düştüm. Olayın büyüklüğünü sonradan daha iyi idrak ettim. Başta Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanımıza, organizasyonu gerçekleştiren Manavgat Belediye Başkanımıza ve en önemlisi seyircilerimize derin bir özür borçluyum” sözlerine yer verdi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir