x


x
x

Antalya temsilcileri, haftayı hayal kırıklığıyla kapattı


2. Lig ve 3. Lig’de Antalya’yı temsil eden Serik Belediyespor, Kepezspor ve Alanya 1221 FK haftayı hayal kırıklığıyla kapattı.

07.04.2025 - 06:00

YAYINLANMA

07.04.2025 - 06:00

GÜNCELLEME

07.04.2025 - 06:00

YAYINLANMA:

07.04.2025 - 06:00

GÜNCELLEME:
Antalya temsilcileri, haftayı hayal kırıklığıyla kapattı

Serik Belediyespor ve Kepezspor’un deplasmanda Alanya 1221 FK’nin ise evinde mücadele ettiği haftadan 3 yenilgi çıktı.

İLK KEZ 2’DE 0 YAPTI

Geçtiğimiz hafta Beyoğlu Yeni Çarşı Spor’a kaybeden Serik Belediyespor, bu kez Elazığspor deplasmanında kaybederek, bu sezon ilk kez üst üste 2 maçtan yenilgiyle ayrıldı. Yeşil-Beyazlılar, iki haftada kaybettiği 6 puanla zirveyi de 68 Aksarayspor’a kaptırdı.

KEPEZ YİNE KAYBETTİ

3 haftalık yenilgi serisini geçen hafta Isparta 32 Spor karşısında galibiyetle bozan Kepezspor, 1 hafta aranın ardından yeniden kaybetti. Bu kez Fethiyespor’a 1-0 ile boyun eğen Antalya ekibi, son 9 haftada 6’ncı yenilgisini gördü.

TEHLİKE HATTINA YAKLAŞTI

Hakan Hayati Karaca’nın göreve gelmesinin ardından 5 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Alanya 1221 FK, Çorluspor 1947 karşısında sahadan puansız ayrıldı. 31 puanda kalan Antalya ekibinin düşme hattıyla olan puan farkı da 5’e düştü.

 

Kaynak: Münevver Irmaksoy

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !