Antalyaspor, aradığı kanat futbolcusunu henüz bulamazken, formül değişikliğini de gündeme aldı. Tomas Cvancara’nın kanat pozisyonunda da oynayabilmesi sayesinde santrafor takviyesini de göz önünde bulunduran Kırmızı-Beyazlılar, bir kez daha Cenk Tosun’u gündemine aldı. Fildişi Sahilli golcü Yohan Boli’ye de şartları soruldu.
20.08.2025 - 08:39
YAYINLANMA21.08.2025 - 16:00
GÜNCELLEME20.08.2025 - 08:39
YAYINLANMA:21.08.2025 - 16:00
GÜNCELLEME:
Teknik Direktör Emre Belözoğlu’nun raporu doğrultusunda bugüne kadar 11 transfer yapan ve takviye için de çalışmalarını sürdüren Antalyaspor’da hücum hattı için yoğun bir mesai harcıyor. Sağ kanat takviyesi isteyen Emre Belözoğlu’nun rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, uzun süredir görüşme halinde olduğu Jackson Muleka ile maddi konularda anlaşma sağlanamazken, golcü futbolcu da Konyaspor ile prensip anlaşmasına vardı.

“BEKLEYİN” KARŞILIĞI
Santrafora takviye yapma olasılığını da değerlendiren Akrep, Fenerbahçe’den Cenk Tosun’u yeniden gündemine aldı. Jhon Duran, Youssef En Nesyri ve Anderson Talisca’nın ardında fazla forma şansı bulamayan deneyimli futbolcu için bir kez daha Sarı-Lacivertlilerin kapısı çalınırken, henüz net bir karşılık verilmedi. Transfer sezonun son günlerine kadar sürecin devam edebileceği tahmin ediliyor.
TALEBİ YÜKSEK BULUNDU
Antalyaspor’un listesinde yer alan diğer isim olan Yohan Boli’nin de bonservisi elinde bulunuyor. Şartları sorulan Fildişi Sahilli golcünün ilk talebi yüksek bulundu. 2020 yılından bu yana Katar liginde mücadele eden 31 yaşındaki golcü, son 5 sezonda Al Rayyan, Al Gharafa ve Al Khor SC formalarını terletti. Geçen sezon 18 maçta süre alan golcü futbolcu, 1 gol ve 2 asist üretti. Kariyerinde 300 maça çıkan ve 124 fol üreten Fildişi Sahilli futbolcu, 22 kez de arkadaşlarını golle buluşturdu. 1 milyon Euro’nun üzerine maaş talebi bulunan deneyimli futbolcunun indirime gitmesi halinde görüşmelerin devam edeceği gelen haberler arasında yer aldı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir