x


x
x

Antalyaspor'da o futbolcu santraforları geride bıraktı


Antalyaspor’da bu sezon tam anlamıyla joker görev üstlenen Sander van de Streek, 6 farklı pozisyonda forma giyerken, son Gençlerbirliği maçında santrafor olarak takımının galibiyet golünü kaydetti.

28.01.2026 - 08:30

YAYINLANMA

28.01.2026 - 15:32

GÜNCELLEME

28.01.2026 - 08:30

YAYINLANMA:

28.01.2026 - 15:32

GÜNCELLEME:
Antalyaspor'da o futbolcu santraforları geride bıraktı

Antalyaspor’a transfer olduğu 2023-2024 sezonundan bu yana 6 farklı teknik adamla çalışan ve tamamının vazgeçilmezleri arasında yer alan Sander van de Streek, bu sezon tam anlamıyla joker gibi kullanılıyor. Nuri Şahin, Sergen Yalçın, Alex de Souza, Emre Belözoğlu, Erol Bulut ve hali hazırda Sami Uğurlu ile çalışan Hollandalı, 2-1 kazanılan Gençlerbirliği mücadelesinde santrafor görevini üstlenirken, takımının galibiyet golünü kaydetti.

SANTRAFORLARIN ÖNÜNE GEÇTİ

Yohan Boli, Bachir Gueye ve Kerem Kayaarası’nın bulunduğu kadroda asıl görevi olmamasına karşın santrafor olarak son iki haftada görev yapan 32 yaşındaki futbolcu, bu sezon 6 farklı bölgede görev aldı. Sezona savunmanın sağında başlayan başarılı futbolcu, 3 karşılaşmada bu görevi üstlendi. Bu sezon 20 maçta görev alan Streek; merkez orta saha, 10 numara, sağ kanat ve sol kanadın ardından iler uçta görev alarak 6 farklı görevin adamı oldu. 

3 MAÇTA SAVUNMADA YER ALDI

3 mücadelede sağ bek görevini yapan Streek; merkez orta saha, sağ kanat ve sol kanatta 2’şer kez görevlendirildi. 5 kez forvet arkasında 10 numara görevini üstlenen Streek, 6 kez de ileri uçta takımının gol umudu oldu.

Kaynak: Münevver Irmaksoy

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !