İlk kez Lider Gazete’nin okuyucularıyla paylaştığı Serik Belediyespor’un hisse satışını, Başkan Cenk Doğan resmen duyurdu.
03.07.2025 - 08:31
YAYINLANMA03.07.2025 - 08:31
GÜNCELLEMEHisseleri satın alan yatırımcının ismini dile getirmeyen Cenk Doğan, kulüplerin sürdürülebilirliği açısından hisse anlaşmalarının yapılabileceğini söylerken, “Türkiye’de hiçbir kulüp, sadece belediye desteğiyle varlığını sürdüremez. Güçlü yatırımcılar her zaman gereklidir. Konuyla ilgili olarak Öztürk ailesinin de adı geçti. Bize antrenman sahalarını açıp destek verdiler. Onlara teşekkür ederim ama kendilerinin bu konuyla bir ilgisi yok. Serik Belediyespor’un artık başka bir yatırımcısı var” diye belirtti.
Takımı Sergey Yuran’a emanet ettiklerini söyleyen Doğan, “Hedefimiz, gerçekçi olmak. Geçen sezon hedefimiz şampiyonluktu ve buna ulaştık. Artık bir üst ligdeyiz. İki lig arasında büyük fark var. Kulüp kültürünü ve mali durumu oturtmak istiyoruz. Yeniden şampiyonluk hedefi koymak Serik Belediyespor'a kötülük olur” sözlerini kullandı.
Serik Belediyespor’un yeni sezonda Serik İsmail Ogan Stadyumu’nda oynayamayacağını belirten Doğan, “Türkiye Futbol Federasyonu’ndan stadyumumuzu inceleme başvurusunda bulundu. 89 eksik madde belirlendi. Bunları tamamlamak için harekete geçtik ama bunun mümkün olamayacağını gördük. İlçemize en yakın Mardan Stadyumu vardı ve burada maçları oynamak için anlaşma yaptık” dedi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir