x


x
x

Serikspor umut verdi


İsmail Ogan Stadyumu’nda bu sezonun ilk maçına Çorum FK karşısında çıkan Serikspor, alınan yenilgiye rağmen gelecek haftalar için umutlandı.

20.02.2026 - 07:00

YAYINLANMA

20.02.2026 - 07:00

GÜNCELLEME

20.02.2026 - 07:00

YAYINLANMA:

20.02.2026 - 07:00

GÜNCELLEME:
Serikspor umut verdi

Şampiyonluk mücadelesi veren rakibi karşısında 2 kez öne geçmelerine karşın sahadan 3-2 mağlup ayrılan Yeşil-Beyazlılar adına konuşan Antrenör Mustafa Boran, yenilgiye rağmen oyun anlamında gelecek haftalar için umutlandıklarını söyledi.

Bandırmaspor galibiyetiyle öz güven kazandıklarını ifade eden Boran, “Aslında Çorum FK karşısında beklemediğimiz bir sonuç aldık. Puanla ayrılmak istiyorduk. Bu nasip olmadı ama özellikle ilk yarıdaki oyun bize önümüzdeki haftalar için umut verdi. Bunu da düzeltip oyunu 90 dakikaya yayacak şekilde hazırlanacağız” diye konuştu.

Kaynak: İrem Seymen

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !