27 TEMMUZ HAVA DURUMU
Vatandaşlar bulundukları ile göre hava durumunu sorguluyor. Meteoroloji’den gelen son dakika haberine göre yeni hava durumu tahmin raporu yayımlandı. İşte il il hava durumu bilgisi…

Vatandaşlar bulundukları ile göre hava durumunu sorguluyor. Meteoroloji’den gelen son dakika haberine göre yeni hava durumu tahmin raporu yayımlandı. İşte il il hava durumu bilgisi…
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’nin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege ile Akdeniz kıyılarında mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.
UYARILAR
Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.
BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
BURSA °C, 36°C
Az bulutlu ve açık
EDİRNE °C, 38°C
Az bulutlu ve açık
İSTANBUL °C, 32°C
Az bulutlu ve açık
KOCAELİ °C, 34°C
Az bulutlu ve açık
EGE
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
DENİZLİ °C, 40°C
Az bulutlu ve açık
İZMİR °C, 37°C
Az bulutlu ve açık
KÜTAHYA °C, 32°C
Az bulutlu ve açık
MUĞLA °C, 37°C
Az bulutlu ve açık
AKDENİZ
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
ADANA °C, 38°C
Az bulutlu ve açık
ANTALYA °C, 38°C
Az bulutlu ve açık
HATAY °C, 34°C
Az bulutlu ve açık
ISPARTA °C, 35°C
Az bulutlu ve açık
İÇ ANADOLU
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
ANKARA °C, 32°C
Az bulutlu ve açık
ESKİŞEHİR °C, 33°C
Az bulutlu ve açık
KONYA °C, 33°C
Az bulutlu ve açık
YOZGAT °C, 27°C
Az bulutlu ve açık
BATI KARADENİZ
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
BOLU °C, 29°C
Az bulutlu ve açık
DÜZCE °C, 33°C
Az bulutlu ve açık
KASTAMONU °C, 31°C
Az bulutlu ve açık
SİNOP °C, 27°C
Az bulutlu ve açık
ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve az bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’nin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
AMASYA °C, 32°C
Parçalı ve az bulutlu
ÇORUM °C, 31°C
Parçalı ve az bulutlu
SAMSUN °C, 27°C
Parçalı ve az bulutlu
TRABZON °C, 26°C
Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
DOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık, kuzeydoğu kesimlerinin yer yer parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
ERZURUM °C, 30°C
Parçalı ve az bulutlu
KARS °C, 29°C
Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu
MALATYA °C, 34°C
Az bulutlu ve açık
VAN °C, 29°C
Az bulutlu ve açık
GÜNEYDOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
DİYARBAKIR °C, 40°C
Az bulutlu ve açık
GAZİANTEP °C, 38°C
Az bulutlu ve açık
SİİRT °C, 38°C
Az bulutlu ve açık
ŞANLIURFA °C, 40°C
Az bulutlu ve açık
DENİZLERDE HAVA
Marmara’da fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu; Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, akşam saatlerinden itibaren batısı 4 ila 6; Doğu Karadeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan, öğle saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5 m, batısı yer yer 2,5 m; Görüş: İyi.
MARMARA
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6, akşam saatlerinden itibaren 5 ila 7 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5 m, akşam saatlerinden itibaren 2,5 m; Görüş: İyi.
EGE
Hava Durumu: Az bulutlu ve açık; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan, güneyi kuzeybatıdan 3 ila 5, yer yer 6 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m; Görüş: İyi.
AKDENİZ
Hava Durumu: Az bulutlu ve açık; Rüzgar: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan, öğle saatlerinden itibaren güneybatıdan 3 ila 5; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, Mersin Körfezi öğle saatlerine kadar kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m; Görüş: İyi.
VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan, öğle saatlerinden itibaren güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,50 m; Görüş: İyi.
HABER MERKEZİ
Karayolları tarafından yapımına 2013 yılında başlanan ve 2023 yılında tamamlanan Demirkapı Tüneli yolunda kar yağışı etkisini gösterdi.
Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Delegasyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Finike ilçesinde babasına ait fırında anılarını tazeledi.
Antalya’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110'uncu Yıl Dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Vali Hulusi Şahin, “Aziz şehitlerimiz bu toprakları bize vatan kılan ay yıldızlı bayrağımızı gökyüzünde dalgalandıran fedakârlığınız asla unutulmayacak” dedi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şahin, “Çanakkale Zaferi, Türk milletinin hürriyet aşkının nişanıdır” dedi.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, dolandırıcılıkla mücadele vatandaşları bilgilendirdi.
Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Özhan Erdanışman Antalya’nın Korkuteli ilçesinde yapımına devam edilen dereleri taşkın kontrolü 1. Kısım inşaatını, Akyar Mahallesi süt deresi ve yan kolları tersip bentleri inşaatında incelemelerde bulundu.
Ankara'nın Sincan ilçesinde 14 yıl önce kaybolan Melike Toyguncu'nun ailesi, kızlarının bulunmasını istiyor. Acılı anne Fatma Toyguncu, kızlarının ölü ya da diri bulunmasını istediğini belirterek, “Ben yavrumun 'anne' demesini özledim. Benim evimin kolonuydu. Benim evimin kolonları Melike'mden sonra çöktü. Biz hayat yaşamadık, biz bittik” şeklinde konuştu.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'yi 18 Mart Salı günü itibarıyla soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği konusunda uyardı. Balkanlar üzerinden gelen bu soğuk hava dalgası, hava sıcaklıklarını 10 ila 15 derece arasında düşürecek.
Doğru Yol Partisi’nden Antalya’da uzun yıllar siyaset sahnesinde bulunan, Büyükşehir Belediyesinde de başkan vekilliği görevini yürütmüş olan Hüseyin Şanlı yaşamını yitirdi.
LÖSEV, Ramazan ayında Türkiye genelinde düzenlediği ‘İyilikler Çarşısı’ etkinliğini Antalya'da Cam Piramit'te açtı. Kanser gibi hastalıklarla mücadele eden ailelere biraz olsun nefes aldırmak amacıyla düzenlenen bu özel çarşıda etiket ve fiyat bulunmazken, ihtiyaç sahipleri temel gıda, giysi ve hijyen ürünlerini ücretsiz olarak temin etti. Etkinlik, bağışçılara da dayanışma ruhuyla katkı yapma imkanı sundu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz