Yol ayrımı
Alanyaspor’da son 2 sezonda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Furkan Bayır ile ayrılık vakti geldi.

Alanyaspor’da son 2 sezonda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Furkan Bayır ile ayrılık vakti geldi.
Sezon sonunda sözleşmesini tamamlayacak 24 yaşındaki stoper, Göztepe yolunda… İzmir ekibiyle prensip anlaşmasına varan genç futbolcu, bir pürüz çıkmaması halinde Ege’nin yolunu tutacak. 2021 yılında Menemenspor’dan transfer edilen genç futbolcu, bu sezon Süper Lig’in ilk 4 haftasında forma giydikten sonra bir daha süre alamadı. Sakatlık da geçiren genç futbolcu, geçen sezon ise Turuncu-Yeşillilerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyordu.
93 KEZ SAHAYA ÇIKTI
Alanyaspor formasıyla toplamda 93 kez sahaya çıkan ve
bunların 34’üne geçen sezon çıkan Furkan Bayır, 2 bin 310 dakika sahada kalmış
ve 1 kez asist yapmıştı. Bu sezon gözden düşen Furkan Bayır, büyük bir aksilik
çıkmazsa bundan böyle Sarı-Kırmızılı formayla mücadele verecek.
Mali olarak, sıkıntılı bir dönem geçiren Antalyaspor’da eski yöneticilere sürpriz bir yazı gitti. 2023 yılı Ağustos, Eylül ve Ekim tarihlerinde görev alan bazı yöneticilere SGK tarafından ödenmesi talebiyle borç yazısı ulaştırıldı.
Türkiye Kupası A Grubu’nun ikinci hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük’ü ağırlayan Alanyaspor, hata yapmadı. Gençlerinin öncülüğünde İstanbul ekibini 4-1 mağlup eden Antalya ekibi, ilk puanlarına ulaştı.
Antalyaspor teknik direktörlüğü görevinde de bulunan eski futbolcu Sergen Yalçın’ın bir süredir hastanede tedavi gören kardeşi Gürsoy Yalçın hayatını kaybetti.
Süper Lig’de son iki haftada topladığı 4 puanla nefes alan Antalyaspor, Türkiye Kupası’nda ise şok yaşadı. Bodrum FK deplasmanına çıkan Akrep, eski futbolcusu Gökdeniz Karadeniz’in 2 gol kaydettiği maçta sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.
Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. Haftasında Perşembe günü evinde Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. Karşılaşmayı Burak Olcar yönetecek.
Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 2.hafta maçında yarın Bodrum FK’ye konuk olacak. Mücadeleyi Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek.
Antalya’nın Elmalı ilçesinde keçi çobanlığı yaparken yetenek taraması sonrasında bocceye başlayan Adnan Şen, Bocce Milli Takımı'na seçilmenin heyecanını yaşıyor.
Alanyaspor, karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler’in skandal kararlarına rağmen Göztepe’yi devirmeyi başardı. Arda Kardeşler’in, ev sahibi ekip lehine verdiği 2 penaltı ve 1 gol kararının VAR uyarısıyla iptal olduğu maçı 1-0 kazanan Alanyaspor, İzmir ekibine bu sezon evinde ilk yenilgisini tattıran ekip oldu.
Antalyaspor, Süper Lig’in 22. haftasında 3-2’lik Hatayspor galibiyetiyle dış sahada 5 maç sonra kazandı.
Başakşehir karşısında alınan galibiyetle yeniden yükselişe geçen Alanyaspor, bu kez sezonun flaş ekibi Göztepe karşısına çıkıyor.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz