x


x
x

Antalya'da iş yerinin kasasından para çalan hırsız yakalandı


Manavgat’ta bir işyerinin çelik kasasından 23 bin 250 avro, 670 dolar ve 3 bin lira çalan eski çalışan B.Y., jandarma tarafından yakalandı.

15.11.2025 - 10:07

YAYINLANMA

17.11.2025 - 14:21

GÜNCELLEME

15.11.2025 - 10:07

YAYINLANMA:

17.11.2025 - 14:21

GÜNCELLEME:
Antalya'da iş yerinin kasasından para çalan hırsız yakalandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir işyerinin çelik kasasından hırsızlık yapan şüpheli yakalandı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir işetmenin ofisinde bulunan çelik kasası açılarak 23 bin 250 avro, 670 dolar ve 3 bin lira hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine inceleme başlattı.

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektiflerince yapılan incelemede, hırsızlık olayını işletmenin eski çalışanı B.Y'nin gerçekleştirdiği belirlendi.

Düzenlenen operasyonda çalınan paralarla yakalanan şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Kaynak: AA

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !