Antalya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından 9 ilçede düzenlenen eTwinning çalıştayları tamamlandı. Eğitimlerde öğretmenlere dijital içerik üretimi, proje geliştirme ve yapay zekâ tabanlı araçların kullanımı uygulamalı olarak anlatıldı.
25.02.2026 - 08:37
YAYINLANMA25.02.2026 - 08:37
GÜNCELLEME25.02.2026 - 08:37
YAYINLANMA:25.02.2026 - 08:37
GÜNCELLEME:
Antalya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından, öğretmenlerin dijital yetkinliklerini artırmak ve eTwinning faaliyetlerini yaygınlaştırmak amacıyla 9 ilçede düzenlenen eTwinning çalıştayları tamamlandı.
_google_ers_1772008610.png)
Gazipaşa, Korkuteli, Manavgat, Muratpaşa, Aksu, Konyaaltı, Alanya, Elmalı ve Kepez’de gerçekleştirilen eğitimlerde öğretmenlere eTwinning platformunun etkin kullanımı, proje geliştirme, Canva ile dijital içerik üretimi ve yapay zeka tabanlı eğitim araçlarının kullanımı uygulamalı olarak anlatıldı.
Müdürlük koordinesinde yürütülen çalıştaylarla öğretmenlerin ulusal ve uluslararası projelerde daha aktif rol almaları ve yenilikçi öğretim yöntemlerini sınıflarına taşımaları hedefleniyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir