Konya-Antalya kara yolunun Beyşehir-Derebucak güzergahında sel oluşması nedeniyle yol geçici olarak ulaşıma kapatıldı. Sürücüler, alternatif güzergah olan Cevizli-Akseki istikametine yönlendiriliyor.
13.02.2026 - 10:36
YAYINLANMA14.02.2026 - 06:53
GÜNCELLEME13.02.2026 - 10:36
YAYINLANMA:14.02.2026 - 06:53
GÜNCELLEME:
Beyşehir-Derebucak ilçeleri güzergahlı Konya-Antalya kara yolunda, yoğun yağışlar sonucu sel meydana geldi. Antalya’ya bağlı İbradı İlçesi Başlar mevkisinde oluşan sel nedeniyle yolun bir bölümü ulaşıma kapandı.
Sel nedeniyle durdurulan güzergahın trafiği, jandarma ve karayolları ekiplerinin aldığı tedbirlerle kontrol altına alındı. Sürücüler, güvenli alternatif güzergah olarak Cevizli-Akseki istikametine yönlendiriliyor. Konya ve Beyşehir’den Demirkapı Tüneli üzerinden Antalya’ya seyahat edecek araçlar da aynı şekilde uyarıldı.
Yetkililer, sürücülerin sel ve su baskını riskine karşı dikkatli olmalarını ve yönlendirmelere uymalarını istedi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir