x


x
x

Konyaaltı’nda korsan taksi uygulaması


Antalya Emniyet Müdürlüğü son günlerde artan korsan taksi olaylarının ardından Konyaaltı’nda asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamada korsan taksicilik yapan bir kişin aracı trafikten men edildi.

26.12.2023 - 06:00

YAYINLANMA

26.12.2023 - 06:00

GÜNCELLEME

26.12.2023 - 06:00

YAYINLANMA:

26.12.2023 - 06:00

GÜNCELLEME:
Konyaaltı’nda korsan taksi uygulaması

Antalya’da taksiciler ile korsan taksiciler arasında meydana gelen olayların yankıları sürerken Antalya Emniyet Müdürlüğü Konyaaltı’nda asayiş uygulaması yaptı. Akdeniz Bulvarı üzerinden korsan taksilere yapılan uygulamada şüphe üzerine durdurulan aracın 'Korsan Taşımacılık' olarak tabir edilen, çalışma ruhsatı bulundurmadan yolcu taşımacılığı yaptığı tespit edildi.

Korsan taksinin şoförü olan M.K. isimli şahıs ile yolcu olan F.K. ve İ.E. isimli şahıslara Trafik İdari Para Cezası Uygulanarak araç 60 gün süre ile trafikten men edildi.

Kaynak: Münevver Irmaksoy

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !