x


x
x

Tarihi Kaleiçi’nde 1000 kişilik iftar buluşması


Antalya’nın tarihi bölgesi Kaleiçi’nde düzenlenen “Kaleiçi Cennet Antalyamız” iftar buluşması, turizm, siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. Yaklaşık 1000 davetlinin katıldığı programda birlik ve dayanışma mesajları verildi.

13.03.2026 - 10:02

YAYINLANMA

14.03.2026 - 08:50

GÜNCELLEME

13.03.2026 - 10:02

YAYINLANMA:

14.03.2026 - 08:50

GÜNCELLEME:
Tarihi Kaleiçi’nde 1000 kişilik iftar buluşması

Antalya Otelciler ve Pansiyoncular Birliği ile Antalya Kaleiçi Yatırımcılar Platformu Antalya’nın tarihi bölgesi Kaleiçi’nde büyük bir iftar programına imza attı. İftar programına yaklaşık 1000 davetli katıldı

Programa AK Parti MKYK üyesi ve eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin, Antalyaspor Derneği Başkanı Mustafa Ergün, eski ATSO Başkanı Davut Çetin ile çok sayıda turizmci, esnaf ve davetli katıldı.

Antalya Otelciler ve Pansiyoncular Birliği Başkanı Alp Özel, Türk turizminin önemli başlangıç noktalarından biri olan Kaleiçi’nde gerçekleştirilen iftar buluşmasına katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Kaynak: Emre Gündoğdu

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !