Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine atandı. Yalçınkaya, yaptığı veda açıklamasında Antalya’daki görev süresi boyunca edindiği tecrübeleri ve yaşadığı duyguları dile getirerek, teşekkürlerini iletti.
06.10.2025 - 19:58
YAYINLANMA06.10.2025 - 19:58
GÜNCELLEME06.10.2025 - 19:58
YAYINLANMA:06.10.2025 - 19:58
GÜNCELLEME:
Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tensipleri, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş’un teveccühleriyle Ankara’ya atandığını belirten Yalçınkaya, “Evvelâ, makamları ihsan, vazifeleri emanet buyuran Rabb-i Rahîm’e sonsuz hamd ü senâlar ederim ki bizleri aziz milletimize din hizmeti sunma yolunda istihdam eyledi,” ifadelerini kullandı.
“ANTALYA’DA GÖREV YAPMAK EŞSİZ BİR NİMET OLDU”
Antalya’nın sadece doğal güzellikleriyle değil, köklü medeniyet birikimiyle de öne çıktığını vurgulayan Yalçınkaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Selçuklu’nun irfanı, vakarı ve adalet terazisi Antalya’ya sinmiş; Osmanlı ise bu mirası zarif bir ruhla yoğurmuştur. Bu topraklarda İl Müftüsü olarak vazife yapmak bizler için eşsiz bir nimet, tarif edilemez bir şeref olmuştur.”
“PEK ÇOK HİZMETE İMZA ATMANIN HUZURUNU YAŞIYORUM”
Görev süresi boyunca valiler, milletvekilleri, kurum müdürleri, STK’lar, din görevlileri ve hayırseverler ile uyum içinde çalıştığını belirten Yalçınkaya, “Antalya’da görev yaptığım süre zarfında pek çok hizmete imza atmanın huzurunu yaşıyorum. Katkı sunan tüm mesai arkadaşlarıma ve gönül dostlarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum,” dedi.
Yalçınkaya, her görevin bir imtihan, her hizmetin ise dua ile taçlanmış bir emanet olduğunu vurgulayarak sözlerini şu cümleyle noktaladı:
“Yeni bir başlangıç için yine bir veda...”
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir