x


x
x

Antalya'daki o otel satışa çıkarıldı


TMSF, Antalya'nın Kemer ilçesindeki Mövenpick Resort Tekirova otelini 5,95 milyar TL muhammen bedelle kapalı zarf ve açık artırma usulüyle satışa çıkarıyor.

31.12.2025 - 12:39

YAYINLANMA

01.01.2026 - 10:24

GÜNCELLEME

31.12.2025 - 12:39

YAYINLANMA:

01.01.2026 - 10:24

GÜNCELLEME:
Antalya'daki o otel satışa çıkarıldı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyım olarak atandığı Tekirova Turizm Yatırımları AŞ bünyesindeki oteli satışa çıkarıyor. Geçen yıl Mövenpick Resort Tekirova adıyla hizmet veren otel, kapalı zarf ve açık artırma usulleriyle birlikte uygulanacak ihale yöntemiyle alıcı bulacak.

Antalya’nın Kemer ilçesi Tekirova Mahallesi’nde bulunan ve Maliye Hazinesi’ne ait 137 ada 3 ve 4 parseller üzerindeki üst hakkı ile birlikte otelcilik faaliyetlerine tahsisli tüm mal, hak, varlık ve sözleşmeleri kapsayan otelin muhammen bedeli 5 milyar 950 milyon TL olarak belirlendi.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !