x


x
x

Kaş’ta 306 konaklama tesisi denetlendi


Kaş’ta 2025 yılı boyunca yapılan denetimlerde 306 konaklama tesisi kontrol edildi. Denetimlerde eksikleri bulunan tesislere idari para cezası uygulanırken, ruhsatsız faaliyet gösteren işletmeler mühürlenerek kapatıldı.

30.12.2025 - 13:26

YAYINLANMA

30.12.2025 - 13:26

GÜNCELLEME

30.12.2025 - 13:26

YAYINLANMA:

30.12.2025 - 13:26

GÜNCELLEME:
Kaş’ta 306 konaklama tesisi denetlendi

Antalya Valiliği tarafından 12 Şubat 2025 tarihinde yayımlanan 2025/1 sayılı Genelge kapsamında, Kaş Kaymakamlığı koordinasyonunda 2025 yılı boyunca ilçedeki konaklama tesislerine yönelik kapsamlı denetimler gerçekleştirildi. Bu çerçevede Kaş genelinde toplam 306 konaklama tesisi denetimden geçirildi.

Denetimlerde; Kaş Turizm Danışma Bürosu, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Kaş Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kaş Vergi Dairesi Müdürlüğü ve İtfaiye Daire Başkanlığı’nın yanı sıra iş sağlığı ve güvenliği uzmanı, mimar ve elektrik mühendislerinden oluşan ekipler görev aldı. Ekipler, kendi kurumlarının mevzuat ve yönetmelikleri doğrultusunda tesislerde incelemelerde bulundu.

Denetimler sırasında tespit edilen eksiklikler nedeniyle ilgili kurumlar tarafından idari para cezaları uygulanırken, tesis yetkilileri bilgilendirilerek eksikliklerin en kısa sürede giderilmesi konusunda uyarılarda bulunuldu.

Öte yandan, ilçe genelinde ruhsatsız faaliyet gösterdiği belirlenen çok sayıda konaklama tesisinin mühürlenerek faaliyetten men edildiği bildirildi.

Kaynak: Hakan Seylan

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !