x


x
x

Manavgat'taki rüşvet davası: "Benden fatura istediler" iddiası mahkemede


Manavgat rüşvet davasında İş İnsanı İ.G., kulüp yöneticisi M.T.’nin kendisinden fatura talep ettiğini, bunun üzerine şirketi adına düzenlediğini ancak faturaların gerçek alım olmadığını savunarak suçlamaları reddetti.

04.12.2025 - 11:03

YAYINLANMA

06.12.2025 - 21:17

GÜNCELLEME

04.12.2025 - 11:03

YAYINLANMA:

06.12.2025 - 21:17

GÜNCELLEME:
Manavgat'taki rüşvet davası: "Benden fatura istediler" iddiası mahkemede

Manavgat Belediyesine yönelik yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında görülen davada, İş İnsanı İ.G., suçlamaları reddetti. İ.G., örgüt üyeleriyle hiçbir diyaloğu olmadığını belirterek, “H.C.G.’yi C.Ç. aracılığıla tanıdım ” dedi.

"BENDEN FATURA TALEP ETTİ"

Manavgat Belediyespor'a düzenlenen faturalara ilişkin iddiaları da değerlendiren İ.G., “M.T. kulüp yöneticisi beni aradı. Gayri resmi ödemeleri olduğunu, benden fatura talep etti. Ben yapamayacağımı söyledim. Şirketim adına düzenledim, gönderdim. Biber, lahana ve armut faturaları gerçek alımlar değil. Benden gayri resmi faturalar istendi, ben de yardımcı olmak üzere düzenledim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Rabia Demirok

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !