Antalya ve ilçelerinde bugün hava nasıl? 5 Aralık hava durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 5 Aralık Perşembe günü Antalya çevrelerinin yer yer aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 5 Aralık Perşembe günü Antalya çevrelerinin yer yer aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre bugün Antalya'da hava durumunun 18 derece, parçalı ve çok bulutlu, Antalya çevrelerinin yer yer aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Öte yandan hava sıcaklığında önemli bir değişim beklenmiyor.
Rüzgarın ise Kuzey ve doğu, öğle saatlerinde güney yönlerden
hafif zaman zaman orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetlice esemesi bekleniyor.
Denizlerde de rüzgar; güney ve doğu yönlerden 3 ila 5, gece
saatlerinde Bodrum-Kaş arası 4 ila 6, Antalya körfezinde kuzey yönlerden 2 ila
4. Dalga yüksekliği, 0,5 ila 2,5 m, civarında. Hava; Parçalı ve çok bulutlu,
yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.
Görüş; orta, yağış anında zayıf.
ANTALYA İLÇELERİNDE 5
ARALIK HAVA DURUMU
Antalya 18
Akseki 12
Aksu 18
Alanya 20
Demre 21
Döşemealtı 17
Elmalı 14
Finike 18
Gazipaşa 19
Gündoğmuş 14
İbradı 11
Kaş 21
Kemer 18
Kepez 18
Konyaaltı 18
Korkuteli 11
Kumluca 17
Manavgat 19
Muratpaşa 18
Serik 17
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 25 Ocak Cumartesi günü Antalya’da havanın çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı şeklinde olması bekleniyor.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 25 Ocak Cumartesi günü Antalya’daki 12 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına Cemil Böcek getirildi.
Gökyüzünün gururu Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı akrobasi timi SOLOTÜRK eğitim uçuşuyla Antalya semalarında halkı selamlayarak ALGE tarafından işletilen Sahil Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki Konyaaltı Sahili’nde resital sundu. SOLOTÜRK’ün eğitim uçuşunu vatandaş ve turistler ilgiyle izledi.
Kartalkaya’daki yangında 78 kişinin hayatını kaybetmesi ve Konya’nın Selçuklu ilçesindeki 4 katlı apartman çökmesinin ardından, benzer bir tehlike Antalya’da baş gösterdi.
Gökyüzünün gururu Türk Hava Kuvvetlerine bağlı akrobasi timi Solotürk eğitim uçuşuyla Antalya semalarında halkı selamlıyor.
Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesini güncelledi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 24 Ocak Cuma günü Antalya’da hava durumunun Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Manavgat’ta Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylanan sanayi parselleri ile hizmet alanlarının tapu senetlerini teslim aldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 23 Ocak Perşembe günü Antalya’da hava durumunun parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz