Antalyaspor Alex'ine kavuştu
Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Alex De Souza, Antalya'ya ilk adımını attı. Gece saatlerinde Antalya'ya iniş yapan Alex'i coşkulu bir kalabalık karşıladı
Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Alex De Souza, Antalya'ya ilk adımını attı. Gece saatlerinde Antalya'ya iniş yapan Alex'i coşkulu bir kalabalık karşıladı
Antalyaspor, Sergen Yalçın'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için sürpriz bir isimle anlaştı. Antalyaspor, Türkiye uzun yıllar Fenerbahçe forması giymiş, başarılı Brezilyalı eski futbolcu Alex De Souza ile teknik direktörlük konusunda el sıkıştı.
Türkiye'de büyük ses getiren anlaşmanın ardından Alex'ten ilk mesaj 'Hazır mıyız Antalya' diye gelmişti. Taraftarları bir hayli heyecanlandıran mesajın ardından gözler Alex'in Antalya'ya adım atacağı güne çevrilmişti. Kısa bir sürenin ardından Alex bu gece Antalya'ya ayak bastı.
ANTALYA'DA BÜYÜK ÇOŞKU
Gece saatlerinde Antalya'ya inen Alex'i coşkulu bir kalabalık karşıladı. Yoğun ilginin olduğu gece de Alex'e tezahüratlar atılırken, çeşitli hediyeler takdim edildi.
Süper Lig’in Akdeniz temsilcileri Antalyaspor ve Alanyaspor’un 2. transfer ve tescil dönemi harcama limitleri belli oldu.
Antalyaspor’da mağlubiyetler serisine bir halka da Trabzon’da eklendi. Karadeniz’de rakibine 5-0 ile mağlup olan Antalyaspor, üst üste 3’üncü yenilgisini aldı.
Bu sezon dış sahadaki tek galibiyetini ligin dibindeki Adana Demirspor’a karşı alan Alanyaspor, Sivasspor deplasmanında da aradığını bulamadı. Yiğidolarla 1-1 berabere kalan Antalya ekibi, deplasmandaki galibiyet hasretini 6 maça çıkardı.
Süper Lig’de Sami Uğurlu ile birlikte yükselişe geçen Alanyaspor, bu kez Sivasspor deplasmanında 3 puan arayacak. Son 3 maçında rakiplerine boyun eğmeyen Turuncu-Yeşilliler, 13.30’da başlayacak mücadelede 4 Eylül Stadyumu’nda boy gösterecek.
Son 2 haftadan puan çıkaramayan Antalyaspor, Trabzonspor’a konuk oluyor. Korkulu rüya yaşamak istemeyen Kırmızı-Beyazlılar, ilk devreyi 3 puanla kapatmayı hedefliyor.
Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Trabzonspor’a 3-0 kaybeden Alanyaspor’a aynı maçta sakatlanan Buluthan Bulut’tan kötü haber geldi.
Son iki maçından puan çıkaramayan Antalyaspor’da Teknik Direktör Alex de Souza, sakat ve cezalar sebebiyle zorunlu değişime gidiyor. Veysel Sarı’nın cezası, Soner Dikmen, Erdoğan Yeşilyurt ve Deni Milosevic’in de sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceği maçta burnundan sakatlığı bulunan Gaich’in oynayabilmesi için yoğun mesai harcanıyor.
Alanyaspor, Süper Lig’in 19. Haftasında Sivasspor’a konuk olacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.
TFF 2. Lig’de sıkıntılı bir sezon geçiren Kepezspor, fesih şoku yaşıyor. Maaş ödemesinde sorun yaşayan ve Aralık ayında 2 oyuncusuyla yollarını ayırmak zorunda kalan Antalya ekibinde 5 futbolcu daha sözleşmesini fesih etti. Böylece Kepezspor’da son 1 ayda sözleşmesini fesih eden futbolcu sayısı 7’ye yükseldi.
Antalyaspor Kulübü’nde yaşanan büyük seçim heyecanında Mustafa Ergün’e kaybeden Sezgin Özer, genel kurulun ardından ilk açıklamasını yaptı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz