Dev derbide 399'uncu randevu
Galatasaray ile Fenerbahçe, yarın Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa finali ile 399. kez rakip olacak.
Galatasaray ile Fenerbahçe, yarın Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa finali ile 399. kez rakip olacak.
Turkcell Süper Kupa’da Galatasaray ile Fenerbahçe, yarın TSİ 20.45’te Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu’nda karşılaşacak.
İki takım bu maçla birlikte 399. kez karşı karşıya gelecek. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler, 148 kez sahadan galip ayrılırken, sarı-kırmızılılar ise 127 defa rakibini mağlup etmeyi başardı. İki takım 123 müsabakada ise yenişemedi. Kanarya’nın 540 golüne, Aslan 496 golle karşılık verdi.
Galatasaray ile Fenerbahçe son olarak geçtiğimiz pazar günü Süper Lig’de Kadıköy’de karşı karşıya geldi ve mücadele 0-0 sona erdi.
SON 10 MAÇTA GALATASARAY ÜSTÜN
Ezeli rakipler arasında oynanan son 10 karşılaşmada Galatasaray’ın üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 10 maçta sarı-kırmızılılar 4 kez sahadan galip ayrılırken, sarı-lacivertliler ise 2 kez kazandı. 4 mücadele de berabere sona erdi. Bu müsabakalarda Galatasaray 12, Fenerbahçe ise 6 gol sevinci yaşadı.
İHA
Alanyaspor’un Süper Lig’in 21.haftasında Başakşehir FK ile oynayacağı maçta ilk 11’i belli oldu.
Antalyaspor Teknik Direktörü olarak ilk maçına Göztepe deplasmanında çıkan Emre Belözoğlu, ikinci sınavını Beşiktaş karşısında verecek.
Son iki haftada tek puan alabilen Alanyaspor, yeniden çıkış yakalamak için Başakşehir karşısına çıkacak. Sezonun ilk devresinde oynanan mücadeleyi 4-2 kaybeden Turuncu-Yeşilliler, bu kez evinde kazanan taraf olmak için mücadele verecek.
Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Antalyaspor – Beşiktaş maçının hakemi belli oldu. Karşılaşmayı hakem Oğuzhan Çakır yönetecek.
Alanyaspor, Süper Lig’in 21. haftasında Başakşehir’i ağırlayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Antalya’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’ndaki bir müsabakada, hakemin bir sporcuyu diskalifiye etmesiyle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Olayda 1’i hakem 2 kişi yaralanırken, 2 kişi de ifade için polis merkezine götürüldü.
Antalya’da Besim Aybars Kros 1. Ligi Final ve U18-U20 Ligi Eleme Kademesi yarışları tamamlandı.
Antalyaspor’un en değerli oyuncusu olarak kabul edilen Jakub Kaluzinski için pek çok takımın ilgisi bulunurken, Polonyalı futbolcunun sözleşmesinde 4 milyon Euro’ya serbest kalma maddesinin olduğu ortaya çıktı.
Süper Lig’de bu sezon zor günler geçiren Antalyaspor ile Alanyaspor, deplasmanda yokları oynuyor. Her iki takım da bu sezon 10 kez Antalya dışında maça çıkarken, sadece birer kez sahadan mutlu ayrıldı.
Alanyaspor’un Süper Lig’in 21. Haftasında oynayacağı karşılaşmasının biletleri satışa çıktı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz