AK Parti Antalya İl Gençlik Kollarına bağlı Üniversiteler Başkanlığı (ÜniAK), Antalya’daki üniversite öğrencilerine yıl boyunca çeşitli etkinlikler, sosyal projeler ve saha çalışmalarıyla destek oluyor. Yeni döneme hazırlıklarını sürdüren ÜniAK, gençlerle güçlü bağlar kurmayı hedefliyor.
05.08.2025 - 05:42
YAYINLANMA05.08.2025 - 05:42
GÜNCELLEME05.08.2025 - 05:42
YAYINLANMA:05.08.2025 - 05:42
GÜNCELLEME:
AK Parti Antalya İl Gençlik Kollarına bağlı Üniversiteler Başkanlığı (ÜniAK), Antalya’daki üniversite öğrencilerine yönelik yıl boyunca gerçekleştirdiği etkinlikler, saha çalışmaları ve sosyal projelerle dikkat çekiyor. Gençliğe dokunan samimi yaklaşımıyla bilinen ÜniAK, hem yeni gelen üniversite adaylarını karşılıyor hem de üniversite yaşamı boyunca öğrencilerin yanında olmayı sürdürüyor.

Sosyal sorumluluk projelerinden kültürel etkinliklere, kampüs içi rehberlik faaliyetlerinden motivasyon programlarına kadar geniş bir yelpazede çalışan ÜniAK, gençlerin akademik ve sosyal gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

BİREBİR TEMAS KURMAYA HAZIRLANIYORLAR
Üniversite tercih döneminde de aktif olan ÜniAK, sosyal medya üzerinden hazırladığı videolar ve içeriklerle öğrencilere rehberlik ediyor. Öğrencilerin tercih sürecinde en doğru bilgiye ulaşmalarını sağlamak için dijital mecralarda bilgilendirme çalışmaları yürüten ekip, üniversitelerin açılmasıyla birlikte kampüslerde birebir temas kurmaya da hazırlanıyor.

“Kampüse Hoş Geldin” gibi projelerle yalnızca tercih döneminde değil, üniversite yaşamı boyunca öğrencilerin yanında olmayı hedefleyen ÜniAK, eğitim hayatına başlayan gençlerle kalıcı bir bağ kurarak sosyal, kültürel ve akademik alanlarda destek vermeyi amaçlıyor.

AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları Üniversiteler Birimi Başkanı Halil Çiftçi, yapılan çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu.

“GENÇLİĞİN ENERJİSİ BİZİM EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ”
Nerede bir gence dokunma imkânı varsa biz oradayız diyen Çiftçi, “ÜniAK, yalnızca bir teşkilat değil; gençlerin hayatına dokunan, onları dinleyen ve birlikte yol yürüyen bir gençlik hareketidir. Üniversiteye yeni başlayan arkadaşlarımızı yalnız bırakmıyor, bu sürecin her anında yanlarında oluyoruz. Eğitim, kültür, sosyal yaşam… Nerede bir gence dokunma imkânı varsa biz oradayız. Gençliğin enerjisi ve desteği bizim en büyük gücümüz” ifadelerini kullandı.

Antalya’da üniversite gençliğiyle kurduğu gönül bağı sayesinde sahada güçlü bir varlık gösteren ÜniAK, önümüzdeki dönemlerde de gençlerin sesi olmayı ve onları her alanda desteklemeyi sürdürecek.




BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir