x


x
x

Antalyaspor'da Larsson tehlikesi


240 gün sonra transfer tahtasını açan ancak kısa sürede gelen karar ile yine ceza alan Antalyaspor, sözleşme imzaladığı Andros Townsend’in lisansını henüz çıkaramazken, bir kötü haber de Sam Larsson’dan geldi.

Elif Denktaş

Elif Denktaş

EDİTÖR

21.08.2024 - 09:00

YAYINLANMA

21.08.2024 - 09:00

GÜNCELLEME
Antalyaspor'da Larsson tehlikesi

Geride kalan 2 haftada Göztepe ve Beşiktaş ile oynanan karşılaşmalarda ilk 11’de şans bulan İsveçli futbolcunun, Hatayspor ile oynanacak kritik karşılaşma öncesinde oynayamama tehlikesi oluştu. Beşiktaş karşısında 66 dakika oyunda kalan ve aldığı darbe sebebiyle bileğinde şişlik oluşan 31 yaşındaki futbolcunun, hafta sonuna kadar yetiştirilebilmesi için yoğun bir mesai başlatıldı. Başarılı futbolcunun durumunun henüz netlik kazanmadığı, ancak sağlık ekibinin Hatayspor karşısında sahaya çıkabilmesi için çalışmalarına devam ediyor.

İSTANBUL’DA ASİST YAPTI

Göztepe ve Beşiktaş karşılaşmalarından ilk 11’de sahaya çıkan Sam Larsson, 130 dakika oyunda kaldı. Beşiktaş maçında 24’üncü saniyede atılan golün sahibi Samudio’ya asisti yapan isim olan Larsson, bu sezon henüz gol sevinci yaşayamadı. 

Kaynak: Elif Denkta?

Benzer Haberler




next
liderhaber.com.tr liderbursa.com Güncel Ekonomi Sağlık RESMİ İLANLAR E GAZETE Politika Eğitim
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !